Food·Recept

Recept: Champignon ‘burgers’

Vandaag deel ik met jullie het recept van deze ‘burgers’. Ik weet niet goed hoe ik ze moet noemen, want het beslag is vrij dik maar je kunt er niks van vormen. Je moet het daarom in hoopjes in de pan doen.

DSC00333

Ingrediënten:
250 gram champignons
50 gram parmezaanse kaas
3 el bloem
4 el paneermeel
2 eieren
pijnboompitten
peper en zout
Italiaanse kruiden

Bereiding:
Snijd de champignons in schijfjes en bak ze eventjes in de pan. Rooster ondertussen de pijnboompitjes.

step0001

Doe de bloem, paneermeel, parmezaanse kaas, eieren bij elkaar. Voeg hier flink wat peper, zout en kruiden aan toe, wees niet te voorzichtig hiermee. Meng alles even door en voeg dan de champignons en pijnboompitten toe. Meng alles met de staafmixer tot een geheel.

step0002

Maak hoopjes in de pan en bak de ‘burgers’ aan beide kanten mooi goudbruin.

Serveer lekker op een broodje of met gebakken aardappeltjes.

step0003

 

Advertenties

2 gedachten over “Recept: Champignon ‘burgers’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s