Food·Recept

Recept: Aubergine-paprika spread

IMG_0290

Vandaag deel ik een heel lekker recept met jullie! Afgelopen week was ik op school, en iemand nam een heerlijke spread mee van bij de EkoPlaza. Ik besloot deze spread meteen na te gaan maken en dat is behoorlijk goed gelukt!

Ingrediënten:
1 aubergine
1 rode paprika
blikje tomatenpuree
1 klein uitje

Bereiding:
Snijd de paprika en de aubergine in plakjes en leg deze op een bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over en bestrooi met peper en zout. Rooster de groente nu zo’n 20 tot 30 minuten op 180º.

Fruit het uitje even aan in een pannetje en voeg het blikje tomatenpuree toe. Laat dit even meebakken, zo gaat het zurige er wat vanaf. Voeg hierbij de geroosterde groente en meng alles even goed door.

Pureer alles samen met een keukenmachine of staafmixer. Klaar!

Dit is super lekker op een geroosterde boterham, of samen met een plak kaas!

Enjoy,

Florence

Advertenties

2 gedachten over “Recept: Aubergine-paprika spread

  1. Pingback: Foodfoto’s #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s