Food·Recept

Italiaanse wraps

Vorige week op TREK at ik echt een heerlijke gevulde wrap. Ik wist meteen dat ik zou gaan proberen die na te maken 🙂

IMG_1010

Het is best goed gelukt uiteindelijk, het smaakte zeker een stuk anders, maar alsnog heel erg lekker!

Ingrediënten:
Ricottakaas
Verse basilicum
1 teentje knoflook
1 ui
2 tomaten
1 aubergine
1 bakje champignons
1 paprika
wraps
rucola

Met de groentes kun je variëren. Je kunt bijvoorbeeld de champignons weglaten, of nog courgette of paprika toevoegen. Whatever you like!

Bereiding:
Meng in een keukenmachine de ricotta, het teentje knoflook, wat peper en zout en héél veel verse basilicum. Schep het mengsel in een kommetje en laat dit even zo staan.

Snij plakken van de groentes (behalve tomaat en ui) en gril deze in een grillpan met wat olijfolie.

Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij zo heel erg klein. Snij vervolgens ook de uit heel fijn en meng de twee met elkaar.

Zet alles in bakjes op tafel en laat iedereen lekker kiezen wat hij op zijn wrap wil!

Je kunt evt. ook nog wat pesto op de wrap smeren, zongedroogde tomaatjes toevoegen of voor de vleeseters stukjes kip bakken.

IMG_1068.JPG

Een gedachte over “Italiaanse wraps

Plaats een reactie