Food

MC2 Burger van Vegetarische Slager

Al een hele tijd was ik nieuwsgierig naar de producten van de Vegetarische Slager. Ik heb er veel goede dingen over gehoord en wilde nu toch wel eens weten wat ik er zelf van vond.

Vorige week besloten mijn vriendin Natalie en ik broodje hamburger te eten. We stonden voor het schap in de supermarkt en hadden alle varianten vegetarische burgers voor ons uitgestald. Samen waren we toch het meest benieuwd naar deze dus besloten we hem te nemen.

Als ik me niet vergis waren dit ook de meest prijzige burgers. Rond de €2,80 voor twee stuks. Sowieso vind ik alle producten van dit merk aan de prijs. Dat weerhoud me ook vaak om het te proberen.

DSC00489.JPG

Toen we de burger aan het bakken waren kwam ons een lekkere geur tegemoet. Ook vond mijn vriendin dat de burger kwa looks niet te onderscheiden is van het echte vleeswerk.

Bam. En toen nam ik de eerste hap.
Wow, dit smaakt echt serieus raar.
Die structuur.
Die smaak.
WAAAAT?

Het lijkt dus serieus denk ik het meeste op echt vlees dat ik heb gegeten sinds ik vegetarisch ben. In ieder geval vind ik de structuur echt onwijs goed na gemaakt. De smaak is erg lekker en opnieuw zegt mijn vriendin dat als ze dit aan iemand zou geven, zonder er iets bij te zeggen, die het niet zou onderscheiden van een echte hamburger.

Er zit wel een ligt zoetig smaakje aan. Persoonlijk vind ik dit wel lekker. Samen met de gebakken uien op een lekker broodje, aanrader!

IMG_0666

Yes, ik ben enthousiast. Ik zou deze burgers zeker weer opnieuw kopen!
Nu ben ik uiteraard ook benieuwd naar hun andere producten. Ik wil denk ik een vergelijkingsartikel maken met de kipstukcjes van Vivera en de kipstuckjes van de Vegetarische Slager.

Heb jij deze hamburger al een geprobeerd?

Liefs,
Florence

3 gedachten over “MC2 Burger van Vegetarische Slager

Plaats een reactie